tag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post6652397396210487149..comments2022-12-22T15:43:17.198+01:00Comments on Lekkermunn: Man tager en..... spisskål!Lekkermunnhttp://www.blogger.com/profile/03497142253717601990noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-21004051926534031602008-07-21T23:25:00.000+02:002008-07-21T23:25:00.000+02:00Maud: Så hyggelig at du følger med og lager oppskr...Maud: Så hyggelig at du følger med og lager oppskriftene. Det er godt å vite at det svinger rundt på flere kjøkken.<BR/><BR/>Anonym: Jeg syntes jeg ser spisskål overalt jeg, men det er sikkert bare jeg som har blitt litt opphengt. Jeg har sett den og kjøpt den i butikker som driver av kyrkiske kjøpmenn, kanskje det er litt avhengig av hvem som driver butikkene. Men det er skal jo være en gammel norsk slager dette her. I går kveld leste jeg i boken Lærebok i kjøkkenet (fra 1955) og der var det referert til spisskål flere ganger. Har sett den brukt i endel moderne danske oppskrifter også.Lekkermunnhttps://www.blogger.com/profile/03497142253717601990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-63421151351171624732008-07-21T23:08:00.000+02:002008-07-21T23:08:00.000+02:00Spisskål er godt!!! (Om man bare kan få tak i den....Spisskål er godt!!! (Om man bare kan få tak i den.... flere "kjøpmenn" har sett dumt på meg når jeg har spurt etter denne grønnsaken). Denne oppskriften skal prøves!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-74288856692955170252008-07-21T20:56:00.000+02:002008-07-21T20:56:00.000+02:00Takk for all inspirasjon Cecilie. Jeg har jo blitt...Takk for all inspirasjon Cecilie. <BR/>Jeg har jo blitt en flittig bruker og har jo allerede prøvd en god del av oppskriftene. Gleder meg til enda flere. <BR/><BR/>Denne synes jeg så veldig interessant ut. Har egentlig ikke tenkt tanken med kål til pasta, men det må jo fungere veldig bra. <BR/><BR/>Må prøves ut ganske snart.Anonymousnoreply@blogger.com