tag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post257421466572889930..comments2022-12-22T15:43:17.198+01:00Comments on Lekkermunn: Ladurée - ParisLekkermunnhttp://www.blogger.com/profile/03497142253717601990noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-54100427031364397772010-03-14T21:33:39.946+01:002010-03-14T21:33:39.946+01:00Makronene på Pascal kan dessverre ikke måle seg me...Makronene på Pascal kan dessverre ikke måle seg med Ladurée sine! Sistnevnte finnes i utallige smaker og farger, smelter på tungen og behersker den perfekte balansegangen mellom ulike konsistenser. Jeg er med på å få dem til Norge! Dvs Oslo ; ) Skjønt da har man én ting mindre å glede seg til når man skal til Paris...Anjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-57898222859987889282009-05-04T12:12:00.000+02:002009-05-04T12:12:00.000+02:00Morten: Ja, Ladurée i Norge hadde vært fint, men j...Morten: Ja, Ladurée i Norge hadde vært fint, men jeg tenker det sikkert er andre markeder de i så fall er mer interessert i. Japan for eksempel. Jeg har ennå ikke prøvt å bake selv, men jeg ser at de dukker opp på en rekke utenlandske blogger for tiden. Jeg var forresten på Sverre Sætre på Briskeby (i Oslo) på lørdag og kjøpte noen mini-macarons der, og de var veldig gode.<br /><br />Maud: Jeg har ikke prøvd meg på Pascal sine ennå, det skal jeg gjøre. Hvorfor fikk ikke jeg smake på de du lagde :-)<br /><br />Anonym: Takk skal du ha. Ja, hva skal jeg si. Øvelse gjør mester, og jeg øver og øver. Det er flere ting som hjelper: En godt kamera (Nikon D700), et godt objektiv (Nikon Micro 60mm f/2.8), nok lys, stativ (av og til, spesielt hvis det er litt mørkt), og så tar jeg mange bilder, prøver og prøver. Kanskje tar jeg 20 bilder av en rett, og så bruker jeg bare et bilde. Og så leser jeg fotoblader + at jeg leser fotinnleggene til de beste matbloggerne jeg vet. Noen av de er fotografer og har lagt ut gode tips på bloggene sine.. <br /><br />Anonym: Hummmm, hvem kan dette være. Jeg lover, skal lage homus til helgen. KlemLekkermunnhttps://www.blogger.com/profile/03497142253717601990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-21902493297870143712009-05-03T17:18:00.000+02:002009-05-03T17:18:00.000+02:00Kan du ikke lage homus til med da Cecilie....... o...Kan du ikke lage homus til med da Cecilie....... og ostekake (med hvit sjokolade og moccasmak). Etter Millies bursdag da jeg klare å ødelegge alt (bortsett fra muffins) vurderer jeg sterkt å legge grytekluten på hylla for en stund (og den er jo ikke akkurat velbrukt i utgangspunktet).<br />Akk ja.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-30809739714219207702009-05-02T10:19:00.000+02:002009-05-02T10:19:00.000+02:00Bildene du legger ut er så utrolig delikate. Hvord...Bildene du legger ut er så utrolig delikate. Hvordan får du det til?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-83137849186866283702009-04-30T11:48:00.000+02:002009-04-30T11:48:00.000+02:00Nam, dette er skikkelige godsaker. Nå har jeg ikke...Nam, dette er skikkelige godsaker. Nå har jeg ikke smakt disse, men jeg har smakt Pascal sine. De er også veldig gode og verdt en smak. Har også laget selv en gang med pistasjenøtter(oppskrift fra Nigella Lawson). Ble forbauset over hvor enkelt og bra resultat det ble.Maudnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-55591359899435377522009-04-30T11:30:00.000+02:002009-04-30T11:30:00.000+02:00Macarons! Man må elske dem (eller ikke). Den akutt...Macarons! Man må elske dem (eller ikke). Den akutte mangelen på macarons i Bergen har gjort at jeg har måttet ty til egenbaking, noe som viste seg strevsomt. Hva sier du til en kampanje for å få Ladurée til Norge? :)Mortenhttps://www.blogger.com/profile/15621780991921808487noreply@blogger.com