tag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post3522066843784932878..comments2022-12-22T15:43:17.198+01:00Comments on Lekkermunn: Bakt hvitløkLekkermunnhttp://www.blogger.com/profile/03497142253717601990noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-23673261665673093232009-03-11T21:09:00.000+01:002009-03-11T21:09:00.000+01:00Janne: Hei - ja ferien var veldig bra og på torsda...Janne: Hei - ja ferien var veldig bra og på torsdag skal jeg til Istanbul med jobben. Mer deilig mat!<BR/><BR/>Når det gjelder det med hvitløken så har jeg aldri hørt det med enden på hvitløken. Men jeg har observert at italienere jeg har sett på kjøkkenet bruker hele fedd og så tar hvitløken ut før servering. <BR/>Jegh ar ikke sett noen besvime rundt meg, så vi får satse på at det går bra videre. <BR/>Begynner det å våres der nede i EU?<BR/>CLekkermunnhttps://www.blogger.com/profile/03497142253717601990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6433115458502021295.post-64646152727235298942009-03-11T14:48:00.000+01:002009-03-11T14:48:00.000+01:00Hei Cecilie, Det er tydelig fra innlegget ditt at ...Hei Cecilie, Det er tydelig fra innlegget ditt at du har hatt en deilig ferie i Egypt!<BR/><BR/>Vet du om det stemmer at dersom man kutter av endene på hvitløksbåtene (slik du har gjort på bildet) så lukter det ikke hvitløk av en dagen etter? <BR/><BR/>Jeg har nemlig hørt at det ofte er dette vi gjør feil - vi som ikke har vokst opp med hvitløken - at vi hiver/knuser hele feddet i maten uten å kutte hjørnene. Og at resultatet dagen etter blir noe som kan få resten av busspassasjerene til å miste pusten og nesten besvime...<BR/><BR/>;)Anonymousnoreply@blogger.com