Lekkermunn
tirsdag 22. desember 2009

Parmesankjeks

›
Vi er på vei inn i en høytid som preges av god mat, sosialt samvær og kanskje litt ekstra i glasset. Disse små parmesankjeksene er gode til ...
2 kommentarer:
fredag 11. desember 2009

Tøff mat - Jan Vardøen

›
Den enorme strømmen av kokebøker som pirrer meg og min lommebok har avtatt. Det går nå lang tid mellom hver gang jeg finner en kokebok jeg v...
1 kommentar:
tirsdag 8. desember 2009

Jeg har vært i himmelen!

›
Klokken er altfor mye, jeg er veldig mett og ganske full. Men jeg har endelig vært på Bagatelle og spist stjernemat. Det var rett og slett h...
10 kommentarer:
mandag 7. desember 2009

Moghrabiah

›
Moghrabiah er navnet. Eller stor couscous. Eller perlecouscous. Jeg har ikke sett disse i Norge, men jeg har heller ikke sett etter dem, sid...
3 kommentarer:
onsdag 2. desember 2009

Surdegsbröd - Martin Johansson

›
"Att baka med surdeg är hur enkelt som helst - och samtidig världens mysterium" Etter å ha fulgt den fantastiske brødbloggen Pain ...
2 kommentarer:
mandag 30. november 2009

Bakte tomater

›
Noen tilbehør er så enkle at man egentlig ikke trenger oppskrift. Man må bare bli minnet på hvilke muligheter som finnes. Disse tomatene så ...
1 kommentar:
tirsdag 24. november 2009

Ørret med nøttelokk

›
Jeg må nesten starte dagen med en beklagelse. Jeg bare forsvant fra Lekkermunn. En hektisk uke endte med et besøk på Restaurant Oscarsgate, ...
6 kommentarer:
fredag 13. november 2009

Baconvinaigrette til fisk

›
I sommer spiste jeg middag på fantastiske Edvardas Hus på Tranøy i Hamarøy kommune. Helt siden den kvelden har jeg hatt en smak i munnen og ...
4 kommentarer:
tirsdag 10. november 2009

Kokospletter

›
Jeg tittet gjennom bildene mine og så at jeg hadde helt glemt å dele disse tykke pannekakene med dere. Jeg lagde dem i våres - og så har de ...
3 kommentarer:
fredag 6. november 2009

Og vinneren denne gangen er....

›
Jeg har blitt ordentlig sulten av å lese svarene deres om fransk mat. I dag har jeg bedt lønningsansvarlig på jobben min om å trekke ut en s...
onsdag 4. november 2009

Har du lyst til å se Julie & Julia?

›
I forrige uke fortalte jeg om min vinnerlykke. Jeg vant en flott Le Creuset-gryte og to billetter til filmen Julie & Julia etter at jeg ...
15 kommentarer:
tirsdag 3. november 2009

Gresskarsuppe

›
For tiden sitter det en flink webdesigner og lager nye sider til Lekkermunn. Mannen er amerikansk, han skulle jobbe for meg i helgen og det ...
fredag 30. oktober 2009

Jeg vant, jeg vant!

›
Det er ikke ofte jeg vinner i konkurranser. Veldig sjelden i grunnen. Men denne gangen var det min tur. Etter at jeg hadde sett Julie & ...
12 kommentarer:
torsdag 29. oktober 2009

Kylling cacciatore

›
Det er deilig med all mat som kan gjøre raskt i stand og så settes i ovnen. Det kan man med denne italienske kyllingformen. Det er en fin re...
4 kommentarer:
tirsdag 27. oktober 2009

Julie & Julia

›
Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway Det er nesten et år siden jeg så den første traileren for filmen Julie & Julia og j...
9 kommentarer:
mandag 26. oktober 2009

Marokkansk lammegryte

›
Da jeg reiste til fjells forrige helg hadde jeg planer om å servere et lammelår. Jeg hadde sett en oppskrift hvor låret først ble brunet i p...
onsdag 21. oktober 2009

Gode franske venner...

›
Tenk å ha franske venner som tryller frem Calissons fra vesken i kinomørket. Det er godt med M altså, men fransk mandelgodt fra min student...
3 kommentarer:
tirsdag 20. oktober 2009

BBC Good Food

›
Det finnes utallige kilder til god mat på nettet. Og til tross for britisk mat sitt frynsete rykte, så syntes jeg at noen av de beste nettst...
3 kommentarer:
mandag 19. oktober 2009

Omelett til tømmerhoggere

›
I helgen var det duket for jentetur på fjellet. Jeg hadde bestilt en favn med ved og den kom som bestilt, på traktor fredag kveld. I tillegg...
2 kommentarer:
fredag 16. oktober 2009

...og til slutt en kilo pepper....

›
Det er lenge siden jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle bli som min mor, eller som min bestemor for den saks skyld. Bestemor har alltid f...
5 kommentarer:
torsdag 15. oktober 2009

Enklere blir det ikke

›
Det går veldig fort for tiden. Jeg pakker bag, reiser, setter bagen i gangen og vips skal jeg ut igjen. I tillegg til at det skjer mye på jo...
mandag 12. oktober 2009

Pærekake med sitron og praliner

›
Jeg har allerede putttet epler i kakedeigen denne høsten, men pærene har så langt blitt spart. Men på lørdag ble det pærekake. Kaker basert ...
‹
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Bildet mitt
Lekkermunn
Velkommen til Lekkermunn. Hvis du er interessert i god mat, smaksopplevelser, gode matbutikker eller annet stoff knyttet til matlaging og kjøkkenaktiviteter håper jeg du finner det her på Lekkermunn. Jeg treffes på lekkermunn at gmail.com Mvh Cecilie K. Fragaat Ødegård PS. Send meg en e-post hvis du vil bruke bildene eller teksten min. Copyright © 2008-2010 Lekkermunn All rights reserved
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.