fredag 26. mars 2010

Pasta med tunfisk og O&Co-saus

Enten påsken din blir på hytte eller hjemme, så er det vel greit med en rask middag? Selv om denne retten er laget med saus på glass (som vi vanligvis ikke omtaler i pene ordelag her på Lekkermunn), så er sauen på dette glasset helt uten tilsetningsstoffer. Her har du oppskriften på en rask pastarett som ikke krever åpne butikker. Du må bare en tur innom Oliviers&Co først. 

Pasta med tunfisk*
(4 personer)

spaghetti
1 glass O&COs Sauce Lucie Passedat (tomat & koriander)
1 boks tunfisk i olje
1/2 pose O&COs Oliven Taggiasca
salt & pepper

Kok pasta. Hell av oljen på tunfisken og ha tunfisken i en bolle sammen med tomat- og koriandersausen. Olivene har små steiner  så det er opp til deg om du vil skjære ut stenene eller ha olivenene i sausen med steniner i. Jeg hadde mine i, og det gikk fint. Jeg hadde nemlig ikke finere gjester enn at vi spyttet ut stenene underveis. Ha olivene oppi med sausen og hell alt over pastaen når den er ferdig kokt.
*Oppskriften er laget for O&CO 

Ingen kommentarer: