fredag 8. januar 2010

Fryser dere der hjemme?

Hei folkens. Jeg skjønner at det er kaldt hjemme i gamlelandet. Jeg kan meldte at det er ganske behagelig her i Ixtapa, ved den meksikanske stillehavskysten.


Jeg tar livet med ro og venter på at Food Blogger Camp skal begynne på lørdag. Jeg håper det blir en fin uke, men morsomme mennesker og mye ny kunnskap.


Ingen ting som en god bok og matchende is til!Grapefrukt og en god bananmilkshake er god (og sunn) næring før en tur i bassenget. Tror det blir nok mat når alt starter på lørdag, så jeg holder hodet kaldt i møtet med buffeten her på Club Med Ixtapa.

5 kommentarer:

Smilla sa...

Så kult med camp med likesinnede! Her er det helt vanvittig kaldt om dagen - 24 minus på Jar i dag tidlig! Måtte ta løpefart for å komme ut av huset da inngangsdøra hadde frosset fast!

Kos deg i varmen. VELDIG misunnelig som du sikkert kan forstå!

Fredrikke sa...

ÅÅåå du er heldig, her er det -27 og til frokost spiste jeg en tørr weetabix ;( Så nyt hvert minutt i varmen med god mat.

Maud sa...

Herlig. Jeg misunner deg. Her er det kaldt og pga den lille må vi holde oss inne. Jeg gleder meg til noen varme innslag fra deg. Hvilken bok er det du leser?

Lekkermunn sa...

Smilla: Haha, jeg ser det for meg i det du raser gjennom døråpningen :-)
Søstrene Sisters: For en deilig frokost. Her leses Hemingways A Farewell to Arms.. Det går litt tregt, så jeg tror jeg begynner på The Art of Eating av M.F.K. Fisher istedenfor.

Janicke sa...

Tenker på deg og håper du storkoser deg!!