Denne kokosisen fikk jeg servert i påsken - og det lille hintet av lime gjorde den mye friskere enn jeg hadde forventet meg.
Kokosis
1 beger kremfløte
1 boks kokosmelk
1 vaniljestang
70 gram sukker
2 eggeplommer
saften av en lime
Snitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha vaniljefrøene i en kjele sammen med fløten, kokosmelken og sukkeret. Varm det opp slik at sukkeret løses opp. Bland inn eggeplommene og saften av lime - og ha blandingen i en ismaskin. Når konsistensen er riktig har du isen over i en plastboks, og har den i fryseren til servering. Server med limebåter (som gjerne presses over isen ved servering)
3 kommentarer:
Nammenamm..:p Denne skal jeg teste ut. jeg rett og slett ELSKER kokkosis..:)
Du har en så flott side!!
Var innom her for en stundt siden og ble kjempeimponert. Jammen ble jeg ikke det i dag også....
Jeg elsker å lage mat selv men har dessverre ikke tolmodighet til å eksprimentere for ofte. Jeg prøvde å lage is i fjor sommer men uten ismaskin ble det ikke helt som jeg ønsket.....
Kom gjerne innom siden min på besøk :-)
Ha en fortsatt god dag
Takk for flotte mathistorier og oppskrifter, jeg leser siden din fast. Kjøkkenet mitt har ikke plass til enda en device. Har du noen tips om hvordan jeg kan lage is også uten ismaskin?
Legg inn en kommentar