fredag 30. oktober 2009

Jeg vant, jeg vant!

Det er ikke ofte jeg vinner i konkurranser. Veldig sjelden i grunnen. Men denne gangen var det min tur. Etter at jeg hadde sett Julie & Julia første gang, gikk jeg inn på hjemmesidene til Le Creuset for å titte på alle de fine emaljerte produktene deres. Le Creuset var godt produktplassert i filmen, og både Julie og Julia brukte store vulkanrøde gryter på sine kjøkken. Så den produktplasseringen virket på meg...jeg hadde lyst på en gryte jeg også.På hjemmesidene var det en konkurranse som jeg svarte på og vips.....Siden 1925 har franske Le Creuset laget gryter i støpejern - og selv har jeg jeg hatt en fantastisk støpejernswok i 14 år. Den har fulgt meg siden jeg kom nyfrelst hjem fra Thailand med ønske om å lære meg thaimat på ordentlig. I forrige uke fikk jeg en e-post om at jeg hadde vunnet en gryte og de ba meg velge en av de ti fargene som gryten finnes i. Jeg valgte creme og på onsdag kom den på døren, levert med bud! Jeg gleder meg til å bruke den. Kanskje allerede denne helgen.


Jeg ønsker dere alle en fin helg.

12 kommentarer:

Jenny sa...

Ooo!!! Du heldiggris! Jeg sikler også hver gang jeg ser disse grytene stående i kjøkkenutstyrsbutikken!

e. sa...

ME WANT!

Sesselja sa...

Gratulerer med flott gryte!

Hanne sa...

Heldig - heldig - heldig!
Jeg gikk glipp av denne filmen da den gikk i Bodø, så nå venter jeg på at den skal komme til Fauske kino. Det blir etter 20. november - jeg gleder meg.
God helg!

Kristin Aafløy Opdan sa...

Gratulerer! Den er kjempefin!

Janicke sa...

Jeg fikk en sånn til jul - den er helt super!!!

Eli Reinholdtsen sa...

En klassiker! De er fine på gass fordi støpejern sprer varmen bra. Og Creme går i oppvaskmaskinen. Men... jeg syns det lett svir seg og etter hvert sverger jeg heller til teflon... :-(

Lekkermunn sa...

Jenny: Ja, ikke sant. Jeg har siklet mye jeg også :-)

e og SB: Herlig!

Hanne: Ja, du får holde ut til den kommer på Fauske.

Kristin: Takk. Det er undervurdert hvor moro det er å vinne noe.

Janke: Du din luring. Det gjorde du vel ;-)

Eli: Jeg har ikke prøvd den ennå. Regner med at den skal prøves i morgen. Har faktisk lest bruksanvisningen for en gang skyld, og det ser ut til at cluet er middels varme og nok fett eller fludium.... Jeg er nok ofte litt utålmodig og kjører på med for sterk varme og med støpejern så er det nok litt dumt, siden det trenger lang tid for å miste varme også. Det blir rett og slett for hett for den. Vi får se hvordan dette går.

Unknown sa...

Gratulerer
magne

Henrik sa...

har hatt den samme i csa 6 år og den funker bra til gryteretter som skal i ovn f.eks osso bocco eller Boeuf bourguignon men husk middels varme - og tålmodighet. Ikke gryten til å få opp risengrynsgrøt p åfem minutter.. ;-)

Huset på Planen sa...

Denne står også på listen over ting jeg ønsker meg. Så mye at det fortjener et blogginnlegg.

Britt Åse sa...

Jøss! så flott :D Jeg har to Ce Creuset-er, en rund treliters (vulkanrød ;-) ) og en oval fem (?)liters blå.
Jeg elsker disse grytene. Jeg finner på ting bare for å få brukt dem.