Stekte pekannøtter
(per pers)
1 neve pekannøtter
2 ss flytende honning
2 ss revet hvit sjokolade
Ha nøttene i hendene og knus de lett. Det er fint med mest hele nøtter og litt knuste, det er iallefall ingen grunn til å legge nøttene på fjøla og hakke i stykker. Ha nøttene i en ildfast form. Helt over så mye honning at du med hendene dekker nøttene godt. Ha revet sjokolade over og rør den litt inn i nøttene. Stekes i ca. 20 minutter på 220 grader. Et par ganger i løpet av steketiden rører du litt rundt i formen. Du kan evt. sette ovnen over på grill et par minutter på slutten og sette formen helt oppunder ovnstaket. Server med vaniljeis.
Takk til Sara i Malmø for første servering av denne desserten. Jeg gleder meg til neste helg:-)
4 kommentarer:
Dette så godt ut. Tror du man kan bruke sirup istedet?
Maud: Hei - det har jeg ikke prøvd, så jeg kan ikke garantere deg at sirupen oppfører seg på samme måte . Hvis du prøver så gi meg gjerne tilbakemelding på hvordan det går.
Ha en fin helg:-)
Denna dessert är ju enkel men mycket god! Kanske får vi göra den i helgen igen!!!
vi ses snart!!!
Dette så kjempegodt ut, og enkelt å lage:) og det er også viktig innimellom, å slippe å stå på kjøkkenet i flere timer.
Legg inn en kommentar