skip to main |
skip to sidebar
Grønn wok
I helgen rasket jeg sammen endel grønne grønnsaker og et deilig stykke kjøtt - dermed ble det grønn wok med okse. Det er aldri faste mengder med noe når jeg woker, kun et prinsipp om at ingrediensene går i woken ut fra hvor lang tid de trenger for å bli ferdige.
Grønn wok
indrefilet av okse
sukkererter
aspargesbønner
grønn paprika
hvit paprika
vårløk
grønn chili
hvitløk
persille
salt & pepper
semsamolje
sesamfrø
ris
5 kommentarer:
Supert! Jeg gåe med planer om å gjennomføre "thailandsk uke" på bloggen min neste uke. Ser ut som jeg kan få både inspirasjon og gode tips fra Lekkermunn :)
DU ER FLINK!
Fint skrevet, og lekre bilder..
Et eksempel til etterfølgelse :)
Eirik
Janne: Thaiuke høres bra ut. Jeg gleder meg. Kanskje er det julematen som fører til behovet for frisk, sund asiatisk mat. Jeg er forøvrig helt på sushikjøret om dagen.
Eirik: Tusen takk skal du ha. Jeg skal jammen meg følge med hos deg, jeg som skal bli vinkjenner i løpet av 2009 (haha)
Hvit paprika finnes det?
Anonym: Jeg visste ikke hva annet jeg kunne kalle den. Den er ikke gul, ikke grønn, lys lys gul kanskje, eller kremfarget. Kan se ut som om den har vært gul, men så ligget i klor. Som de lysteste du ser på dette bildet http://ecx.images-amazon.com/images/I/51KO3wmV0PL._SL500_AA280_.jpg
Legg inn en kommentar