torsdag 4. desember 2008

Hummmm... Julepimms

Jeg vet ikke om du blir lei av gløgg i løpet av desember. Det blir jeg. Men jeg har funnet en løsning. Dessverre er det en litt vanskelig løsning ettersom man ikke får tak i dette i Norge. Men er du innom en flyplass i Europa eller et eller annet sted i Storbritannia får du tak i Pimms Winter (eller prøv hjemmevarianten nederst i denne luken).
I sommer skrev jeg varmt om Pimms som sommerdrikk, men vintervarianten som er krydret og serveres varm er virkelig en godsak som aperitiff til juleselskaper. 
Vanlig Pimms kan du bestille gjennom Polet, men Pimms Winter får du dessverre ikke her i landet. Jeg har ringt til importøren og de kunne heller ikke love meg Pimms Winter med det første. Men som sagt - får du tak i den i utlendighet så kjøp med deg en flaske hjem. 

Pimms Winter*

1 del Pimms Winter
3 deler varm eplejuice
appelsinskall

Varm opp eplejuice og Pimms i en kjele. Pass på så du ikke koker det opp. Hell i cocktailglass og pynt med appelsinskall. 

*Forresten...jeg kom på noe her på hotellrommet. Jeg har ikke prøvd dette, men man kan jo prøve å "krydre opp" en vanlig Pimms også. Hva med å varme eplejuice sammen med vanlig Pimms - la en kanelstang og noen nellikspiker eller litt stjerneanis trekke med i kjelen. Noen som har Pimms hjemme og vil prøve? Vanlig Pimms får du iallefall her.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oi, den hørtes veldig god ut. Sommer Pimms er jo en klassiker, spesielt i Storbritannia. Jeg har vært 3 ganger i Storbritannia i høst, men ikke fått med meg Pimms Winter.... Typisk at jeg ikke skal dit eller til utlandet på en stund.

Anonym sa...

Hi, hi dette skal jeg prøve..... siden jeg skal til et land der pass fortsatt er påkrevet i nær fremtid. Noe du ønsker deg? Det er jo minst en merkedag som er på trappene...... KlemK

Lekkermunn sa...

Kapteinsfrua: Hehe. Skal tenke på det. Når skal du nedover?

Anonym sa...

Wow! Jeg liker det nye bildet på toppen! Nytt kamera var vel verdt det ;-)

Lekkermunn sa...

Anonym: Hehe - ja, hvis bildene blir dårlige nå kan jeg iallefall ikke skylde på kameraet. Er i grunnen veldig godt fornøyd med bildet.