fredag 16. januar 2009

Smakfulle epler på flaske

Jeg vil gjerne slå et slag for Ringi sine deilige drikker. På Øvre Ringi gård i Bærum presses det epler til friske og smakfulle drikker - og denne uken har jeg unnet meg både en flaske Gravenstein og en flaske Aroma. Jeg tror at det finnes noen flere utsalgssteder enn de som står oppført på Ringi sine hjemmesider. Jeg handlet på Centra på Høvik og flaskene kostet omkring 45,- per flaske. Hvis du har middagsgjester som ikke drikker alkohol håper jeg de setter pris på en iskald flaske med flytende eple.

 

Er du i nærheten kan du også handle direkte på gården. Og har du egne epler når tiden er inne, ja da kan du få presset dem til din egne glede. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

På websidene til Stockfleths kan du også se hva de forskjellige flaskene passer til :)

http://stockfleths.as/DRIKKER/Ringi_Gard_Eplesaft/

Men det står kanskje på flaskene?

Lekkermunn sa...

Maud: Det skal jeg ta en titt på. På min Aromaflaske står det; passer til kjøtt- og fiskeretter:-) Og det er jo litt vagt kanskje.

Unknown sa...

Smakte Ringi på cafeen på Litteraturhuset. Nydelig! God mat der også, forresten. Synes jeg. :-)

Anonym sa...

Ringi fortjener all ros de kan få! Jeg har smakt samtlige Ringi-varianter og synes de er fantastiske, inkl. kombivariantene eple/pære og eple/hylleblomst. Anbefales. Utmerket for oss som ikke drikker alkohol. Jeg pleier å hamstre hver gang jeg er i en butikk som fører Ringi! Stockfleths har tydeligvis ikke Lobo og Sommereple, men de er også veldig gode (har kjøpt dem på Gutta på haugen).

Trine ;) sa...

Jeg har også smakt Ringi sine produkter, og det er virkelig valuta for pengene!

Det ligger utmerkelse til deg inne på bloggen min... Fortsatt god helg!

:-) Trine

Lekkermunn sa...

Morten: Ummm, med aple og pære må jeg finne. Det hørtes godt ut.

Trine: Hei - og tusen takk for utmerkelsen. Det var hyggelig.

Anonym sa...

De har aroma/pære hos Gutta på haugen. Jeg var der på lørdag og hamstret en hel kasse og vel så det med Ringi av alle slag de hadde. ;-) Hittil har jeg vært borti 17 forskjellige slag med Ringi-most, så det er ikke alle utsalgssteder som har alle varianter.