Men i går var det igjen tid for vanlig middag. Etter buffetmat og mange stillesittende timer i hele forrige uke, var det kun fisk som fristet i går.
Ørret med nøttelokk
ørretfilet med skinnside
grovhakkede hasselnøtter
finhakket flat persille
revet parmesan
sitronsaft
litt olivenolje
salt & pepper
Sett ovnen på 200 grader. Bland sammen alle ingrediensene til nøttelokket. Jeg har ikke skrevt noen mål inn i denne oppskriften. Det styrer du selv. Vil du ha mye ost eller vil du ha mye nøtter? Du bestemmer. Legg fisken i en ildfastform og dekk den med nøtteblandingen. Stek fisken i 9-13 minutter (avhengig av tykkelse). Jeg spiste (nok en gang) hjemmelaget potetmos og aspargesbønner til.

6 kommentarer:
Nam nam, dette så herlig ut. Det skal prøves en dag. Velkommen tilbake! Lekkermunn har vært savnet, selv om fraværet er svært forståelig.
Heisann!
No vart jeg sulten, nam nam!! Gleder meg virkelig til å studere bloggen din, her var det mye godt! Jeg kikker innom for nye smaksopplevelser jeg !
Hilsen Wenche
Du har en herlig blogg. Måp stadig titte innom deg.
Velkommen tilbake. Jeg har savnet innlegg på bloggen din. Det blir ikke så mye tid til kokkelering for tiden, men det hjelper å drømme seg bort litt inne på bloggen din ;)
Jeg laget denne forleden dag, og det smakte nydelig! Takk for fine oppskrifter. Ungene mine synes også den var god. (Selvom jeg tror de syntes potetmosen var det beste. :) )
Nøtter og ørret sammen har jeg ikke smakt...men det ser veldig godt ut.
Ha en fin adventstid.
Klem : )
Legg inn en kommentar