mandag 16. juni 2008

En helt grønn salat

Etter en helg med mye kjøtt og vin tenkte jeg det kunne passe med sunn og god salat til middag i dag. Da jeg ryddet inn i kjøleskapet etter hyttetur i går kveld la jeg merke til at det var mye grønnfarge i grønnsaksskuffen -  så i dag har jeg laget en helgrønn salat

Grønn salat
Ruccola
Avocado
Sukkererter
Squash
Vårløk 
Aspargesbønner
Søt chilisaus
Hvitløk
Pinjekjerner

Bland salaten, sukkererter og avocado. Gi bønnene 2-3 minutter i kokende vann og ha de over i kaldt vann. Skyld av bønnene og stek de i noen minutter sammen med vårløk, olivenolje, hvitløk og litt søt chilisaus. Skjær squash på langs og stek i en grillpanne. Strø ristede pinjekjerner over salaten. Spis salaten straks, slik at varmen i vårløk, bønner og squash holder seg. En enkel dressing av olje og eddik gjør susen. 


Ingen kommentarer: