mandag 12. januar 2009

Grønn wok

I helgen rasket jeg sammen endel grønne grønnsaker og et deilig stykke kjøtt - dermed ble det grønn wok med okse. Det er aldri faste mengder med noe når jeg woker, kun et prinsipp om at ingrediensene går i woken ut fra hvor lang tid de trenger for å bli ferdige.


Grønn wok

indrefilet av okse
sukkererter
aspargesbønner
grønn paprika
hvit paprika
vårløk
grønn chili
hvitløk
persille
salt & pepper

semsamolje
sesamfrø

ris


5 kommentarer:

Anonym sa...

Supert! Jeg gåe med planer om å gjennomføre "thailandsk uke" på bloggen min neste uke. Ser ut som jeg kan få både inspirasjon og gode tips fra Lekkermunn :)

Anonym sa...

DU ER FLINK!

Fint skrevet, og lekre bilder..
Et eksempel til etterfølgelse :)

Eirik

Lekkermunn sa...

Janne: Thaiuke høres bra ut. Jeg gleder meg. Kanskje er det julematen som fører til behovet for frisk, sund asiatisk mat. Jeg er forøvrig helt på sushikjøret om dagen.

Eirik: Tusen takk skal du ha. Jeg skal jammen meg følge med hos deg, jeg som skal bli vinkjenner i løpet av 2009 (haha)

Anonym sa...

Hvit paprika finnes det?

Lekkermunn sa...

Anonym: Jeg visste ikke hva annet jeg kunne kalle den. Den er ikke gul, ikke grønn, lys lys gul kanskje, eller kremfarget. Kan se ut som om den har vært gul, men så ligget i klor. Som de lysteste du ser på dette bildet http://ecx.images-amazon.com/images/I/51KO3wmV0PL._SL500_AA280_.jpg