torsdag 17. september 2009

Og vinneren(e) er...

Da har jeg endelig surret meg til å trekke ut en som skal få et eksemplar av boken Ekte vare av Mats-Eric Nilsson.
Jeg vil takke for alle kommentarene som kom i forbindelse med mitt innlegg Forbrukermakt - finnes det? som jeg skrev i forrige uke. Jeg er nok enig i at jeg kanskje skriver "for menigheten", men jeg vet at det er mange som kommer innom Lekkermunn på jakt etter en eller annen oppskrift de har søkt etter på Google. Og kanskje er det noen av disse som kommer over de innleggene jeg har skrevet om temaet til nå.
De kommentarene som kom var iallefall fulle av entusiasme og pågangsmot i forhold til at det faktisk går an å gjøre noe med dette. Jeg vil oppfordre dere til å fortsette med å spørre, grave og stille produsenter til veggs. Samtidig må dere snakke med venner og familie, som kanskje ikke er like opptatt av dette som dere - og forteller dem hva som skjer. Jo flere som blir opptatt av disse problemstillingene, jo bedre.

Så; til vinneren (eller vinnerene):

Liz får det eksemplaret jeg har fått av forlaget Spartacus

(og så har jeg en svensk utgave av boken, som jeg kjøpte med en gang den kom ut sist vinter. Hvis du orker boken på svensk, så er den din Eva. Jeg trakk ditt navn som nummer to)

Det er fint om de to vinnerne sender meg en e-post på lekkermunn at gmail - så jeg kan få adressene deres.1 kommentar:

Liz Mortensen sa...

Huhu så superfantastisk-kult! Den skal leses fra perm til perm. Gleder meg :)

Og innlegget ditt inspirerte meg ganske mye. Så mye jeg selv la ut en sak tidligere i dag med henvisning til ditt innlegg om "Forbrukermakt" Ferdiglapskaus med 36 ingredienser, og fremdeles får produsenten lov til å skrive naturlig på pakken! Fy og skam på dem.
Liz