fredag 26. mars 2010

God påske!

Et lite snaddertips: De ansatte på O&CO har i lang tid prøvd å få meg til å helle de smakstilsatte olivenoljene på vaniljeis. Jeg har strittet imot - og tenkt at det kan ikke være godt. Men, i helgen prøvde jeg vaniljeis og olivneoljen med mandarin. Det var KJEMPEGODT!

7 kommentarer:

Morten sa...

Klassiker dette her selv om jeg aldri har vært borti smakstilsatte olivenoljer (og er minst like skeptisk som du var til denne retten).

Vaniljeis med en fruktig olivenolje og litt havsalt er veldig godt (og en vanlig klassiker i Italia på samme måte som å helle en kopp espresse over iskremen).

wine-fueled narcissism sa...

Hvaaa? Jøss, det hadde aldri falt meg inn, men takk for tipset. :)

swimzy sa...

Dette hørtes ut som en spennendes kombinasjon, men hvilken olivenolje anbefales det å bruke?

Maud sa...

Det hørtes godt ut. Dette skal jeg prøve. Skal ha lunsjgjester om en uke. Da skal jeg jammen meg prøve dette. Har en helt rå olivenolje (såklart fra Oliviers) som jeg tror vil passe bra.

Britt Åse sa...

Weee! så spennende, takk for tipset :D

Fortsatt god påske, nå har jeg satt deig til rundstykker i morra tidlig, etter din oppskrift med gresskarkjerner.

Bente sa...

...har aldri forsøkt olivenolje på vaniljeisen, men gresskarkjerneolje! Det er utrolig godt sammen med is, har en nøttaktig smak. Vanlig å gjøre i Østerrike og kan anbefales!

Ada Linnea sa...

Så spennende. det har jeg aldri vært borti...