Fjern skinnet og ha strimler av paprika i en bolle med pepper, litt salt og en god olivenolje. Disse kan gjerne lages dagen før de skal spises. Server med ristede pinjekjerner. Deilig til grillmat.
tirsdag 23. juni 2009
Marinerte paprika
Da jeg bodde i Frankrike var marinerte paprika en slager om sommeren. De er gode både lunkne og kalde og ble mye brukt til grillmat. Siden de fleste hadde gassovner pleide de bare å svi av paprikaene på gassblusset, men jeg legger de i stekeovnen. Sett ovnen på 250 grader (helst grill - hvis du ikke har det bruker du overvarme) Legg hele paprika på et stekebrett og sett de høyt oppe i ovnen. De stekes i ca 20-25 minutter, vent de hver 5 minutt og stek til de blir helt svarte. Deretter legger du paprikaene hele i en plastpose og lukker igjen. La de ligge i posen i ti minutter. Dette gjør at det blir lettere å fjerne skinnet.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
denne bloggen traff meg midt i hjertet. Mitt håpr er å ha minst et vegetarmåltid i uken, kanskje flere. og denne siden hjelper meg virkelig!
Legg inn en kommentar