tirsdag 22. juli 2008

Fennikelsalat

Som nevnt gikk jeg til innkjøp av en mandolin for noen dager siden. Og med en lubben og fin fennikel i kjøleskapet tenkte jeg det var på tide å prøvde det skarpe skjærebrettet. Dette er en enkel italiensk siderett. Jeg lagde den til en kylling du skal på oppskriften på i morgen.
 
 

Fennikelsalat med appelsin

fennikel
appelsin
saft av sitron
olivenolje
pepper

Skjær fennikelen i tynne skiver. Fileter båter av appelsinen. Når du filetere skjærer du først av skallet på en appelsin. Deretter skjærer du ut appelsinbåtene uten at du får med den hvite hinnen som er rundt hver båt. Bland det hele sammen og smak til med sitronsaft, olivenolje og pepper.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, en liten fugl har hvisket meg i øret og siden din er bare helt fantastisk og veldig inspirerende.
Keep up the good work.

Lekkermunn sa...

Anonym: Jeg takker og bukker (og neier)