tirsdag 8. juli 2008

Tunfiskpasta

Denne pastaretten trenger ikke stor planlegging, da de fleste ingrediensene allerede finnes på et velutstyrt kjøkken. Retten tar ikke lengere tid å lage enn koketiden på pastaen, så det er en grei middag når sulten river i magen og man ikke har ork til å kokkelere i timesvis. 

Tunfiskpasta
(2 personer)

1 liten rødløk (hakket)
1 rød chili (finhakket)
1 boks tunfisk
3 ts kapers
1 fedd hvitløk
saften av 1/2 sitron
1 ss koriander (hakket)
3 ss olivenolje

Kok pasten. Imens blander du sammen de andre ingrediensene. Når du har helt av vannet til pastaen blander du alt sammen i kjelen før du serverer. Du kan bruke alle typer pasta. Jeg har brukt en sitronspagetti (derfor er den så gul på bildet). Denne retten er også god kald som en lunsj.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Utmerket blogg! Jeg har allerede prøvd oppskriftene på kyllingspyd, agurksalat og mangodrikk, med stort hell.

Hvor har du fått tak i sitronpastaen du nevner i dette innlegget?

Morten

Lekkermunn sa...

Hei Morten. Jeg kjøpte pastaen i en italiensk delikatessebutikk i Helsingborg av alle ting. Skal se om jeg ser noe liknende i Oslo. Eller kanskje ennå bedre, en oppskrift:-) Hyggelig at du oppskriftene har falt i smak så langt.