mandag 23. juni 2008

Gresk frokost

Når det kommer til frokostspising er jeg et kjedelig vanedyr. Jeg spiser det samme hver eneste hverdagsmorgen. Men med en posjon ristede hasselnøtter laget i går og en god flytende honning kjøpt i Paris, var det i dag klart for litt feriefølelse med denne enkle greske frokosten.

Naturell yoghurt
Ristede hasselnøtter
Flytende honning

2 kommentarer:

Katarina sa...

Hei!Jeg må bare si - tusen takk for at du la igjen en kommentar på min blogg,for da fant jeg sku fram til din!! Herlig mat inspirasjon og det elsker jeg:-) Jeg har selv vært flink til å lave mat å prøve nye ting,men nå har det bare dabbet helt av. Må komme meg igjen for lekker mat er sku deiligt. Skal lese igjennom hele bloggen din - rakk bare å lese de første innleggene før jeg skrev kommentar til deg,for jeg var så glad for at det endelig noen som er intressert i mat og har en spennende smak:-)
Vi ses nok igjen :-) Klem

Lekkermunn sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar - jeg håper jeg kan legge ut noe som faller i smak for deg. Du har en et godt utvalg i god mat og hyggelige priser på vin der du bor. Benytt deg av det!