lørdag 28. juni 2008

Tunisisk agurksalat

Dagens oppskrift kommer uten mange ekstra ord. Denne friske salaten er god til grillet fisk eller marinerte kyllingspyd. 

Agurksalat
2 agurker
150 gram fetaost
1 rødløk
2 ss dill
1 ss tørket mynte
4 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
salt & pepper

Agurkene skrelles og deles på langt. Bruk en teskje og skrap ut frøene i agurkene. Skjær dem i tjukke skiver og ha bitene i en bolle sammen med smuldret fetaost. Knus mynten i en morter og rør den sammen med oljen og sitronsaften. Klipp dill fint med en saks og da det i dressingen. Smak til med salt og pepper og ha det hele over salaten. 


2 kommentarer:

Maud sa...

Dette er en av mine nye salatslagere. De friske smakene passer perfekt til litt krydret mat.

Fredrikke sa...

Dette er blitt min favoritt salat, vi hadde den i dag til makrell helt nydelig. Så den er å anbefale til fisk!