I stålende vær satte vi kursen utover mot Atlanterhavsveien. I det vi kom ut til Averøya stoppet vi bilen og hoppet på en skyssbåt som tok oss ut til Håholmen havstuer. Et fantastisk overnattingssted med både pub, kro og restaurant. Dette fiskeværet er en perle og jeg skulle gjerne ha overnattet, men hotellrommet i Molde var allerede betalt for. Men nå vet jeg iallefall om stedet til neste gang jeg er i området.
Vi valgte å spise i Restaurant Ytterbrygge - og det var deilig mat. Vi spiste fiskesuppe til forrett og til hoverrett valgte vi begge væreierenes klippfiskrygg med ertepuré, rotgrønnsaker, stekt bacon og mandelpotetstappe. Det var himmelsk godt - og den største posjonen mat jeg noen sinne har fått. Men, selv om hoverretten var stor klarte vi jammen meg en posjon med jordbær og fløte til dessert. God service og flott havutsikt fra bordet hadde vi også.
Jeg anbefaler stedet på det varmeste.
1 kommentar:
Ja, jeg istemmer ...nydelig sted.Dette er et smilehull rett og slett.Jeg lengter tilbake.
Legg inn en kommentar