mandag 15. september 2008

Enkel tomatpasta

Italienerne er utrolig flinke til å lage deilig og smakfull mat med få ingredienser, så i helgen lot jeg meg inspirere. Helgens fokus var også denne gangen på sopplukking, så da ble den en veldig enkel lunsj før vi løp ut med kantareller i blikket. 

Tomatpasta

pasta (gjerne fersk)
et utvalg av cherry- og små plommetomater
chèvre
hvitløk
urter
olivenolje




Skyll tomatene og del de i to. Fres hvitløk med olivenolje på lav varme i panna. Etter noen minutter har du i tomatene og urter (jeg brukte gressløk og timian fra hagen). Stek i 2-3 minutter, ha på salt og pepper. Bland med pastaen og ha smuldret chèvre over. Dette er klart på et øyeblikk hvis du ikke lager pastaen selv.. 


2 kommentarer:

Unknown sa...

Good good good......

Anonym sa...

Nok en herlig oppskrift, Ceciliie! Laget denne på fredag og akkopagnerte den med en herlig New Zealandsk hvitvin. Fredags kvelden var reddet!! Neste gang vil jeg bruke mer Chevre, NAM!!