Istedenfor burgerbrød ristet vi skiver av fransk landbrød i panne med litt olje. Vi bakte poteter i ovnen. Vi lagte en cottage cheese-dip fra Jamie Oliver av cottage cheese, sitronsaft, olivenolje og finhakket timian. Tomatsalsaen lagde vi av tomater, rødløk, vårløk,olivenolje, salt& pepper og finhakket persille. Og til slutt lagde vi en rød og tynn saus (som på bildet ser ut som ketchup) - helt enkelt; et glass med grillet paprika, la olje/vann renne av og kjør det i foodprocessor med salt& pepper og litt friske urter.
Det er ingen eksakte oppskrifter i dag, det trenger du nemlig ikke. Bruk fantasien og det du har hjemme. Dette kan vanskelig gå galt. Å ja...vi grillet jammen meg skiver av den salte tyrkiske osten halloumi og hadde det på burgeren også. A hadde vel litt revet ost på burgeren også ...og merkelig nok ble vi mette også.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar