torsdag 9. oktober 2008

Matstreif i Spikersuppa

På fredag og lørdag skjer det store matting i Oslo. Det er klart for høstens matstreif på Karl Johan, i Spikersuppa og på Universitetsplassen. Gå inn på hjemmesidene og se på programmet og den imponerende listen over produsenter/utstillere. 
Min plan er klar. Møte venner til en kaffe før det hele åpner kl. 12 på lørdag. Så skal vi bruke to timer på å smake, kjenne og handle inn til middag. Vi har ingen idé om hva vi skal lage - det er råvarene som bestemmer på lørdag. Så blir det lunsj på Brasserie France før vi reiser hjem og starter kokkelering og vindrikking. 
Det tegner til å bli en bra lørdag. 

     
Bildet er fra et kjøttmarked med levende dyr i Marrakech


2 kommentarer:

Morten sa...

Bra tiltak, det der. Jeg skal dit! :)

pepperkverna sa...

Takk for at du minte om dette. Gleder meg virkelig,morsomt å finne nye norske produsenter og oppdage nye produkter. Og det begynner så absolutt å bli en del bra! Så kanskje vi sees...Hege