Nudler med sopp og kylling
(til to personer)
2 kyllingfileter
1 lime (saften av 1/2 + båter av resten)
ingefær (finhakket)
2 ss soyasaus
1 ts grønn currypaste
3 store portobellosopp*
1/2 agurk
1 rød chili
peanøtter (naturell)
nudler
Skjær kyllingen i strimler og mariner den i en halv time i lime, ingefær og currypaste soyasaus. Rist peanøttene i en tørr panne (du kan også bruke salte peanøtter, men jeg foretrekker ristene nøtter) Kok nudlene etter anvisning på pakken og hell av vannet. Stek soppen i olivenolje og ha så i kyllingbitene og chilien. Når kyllingen er ferdig har du nudlene i panna så de får opp temperaturen. Skjær agurken på langs med en ostehøvel og ha den i rett før servering.
*Hvis du ikke får tak i dette kan du selvsagt bruke champignon.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar