Pastasaus av valnøtter og ruccula
(gir 1-1/2 dl)
100 gram valnøtter
2 never ruccula
1 fedd hvitløk
5 ss olivenolje
Sett ovnen på 150 grader. Ha valnøttene i en ildfast form og la de stå ca. 15 minutter i ovnen. Ha nøttene i en sikt og rist slik at endel av den tynne skallet løsner. Kjør nøtter, ruccula, hvitløk i en foodprocessor til det er en jevn masse. Bland så i oljen. Sausen kan holde seg i noen dager hvis du oppbevarer den i kjøleskapet.
5 kommentarer:
Gleder meg til resten av lukene :o)
Var på "besøk" hos Le Palais de Thés på Grünerløkka i går etter å ha lest om den på bloggen din, var jo helt himmelsk!Gikk ut med 3 te-typer (1 Rød og 2 grønne).Var litt i tvil med de grønne fordi jeg reagerer veldig på koffein men det gikk kjempebra :o)
Har lyst til å lage et innlegg på bloggen min om butikken men jeg har ingen bilder fordi jeg glemte kameraet igjen hjemme i går, kan jeg låne dine hvis jeg skriver at de er fra deg?
Tusen takk for alle tips og all inspirasjon som du så raust deler her på bloggen din!Er innom ofte og storkoser meg hver gang :o)
Vibeke
Vibeke: Så fint at du fant noe god te og takk for hyggelige ord om Lekkermunn. De i butikken har god greie på hvilke teer du burde velge hvis du vil ha lite koffein - tror de også er merket med en måne.
Så lenge du krediterer meg for bildene kan du fra PdT.
Ha en fortsatt fin kveld:-)
Cecilie
Ah, for en deilig blogg. Hvorfor får man vann i munn?? Fordi man leser på "Lekkermunn";) Legger deg til om jeg får lov;)
Flott, tusen takk :o)Da skal jeg lage et innlegg senere i uken eller til helgen.
Var måne på den ene og de 2 andre var det sol på men det var normal/middels mengde med koffein i dem og jeg prøvde de i dag og det fungerte fint for meg-JIPPI!Fikk veldig god hjelp der :o)
Ønsker deg en fortsatt fin kveld også :o)
Vibeke
Mormos have: :-) Bare hyggelig det.
Legg inn en kommentar